internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Wealth Programlar
  • Affiliate Uzmanı Eğitim Seti
  • Affiliate Uzmanı Profesyonel Affiliate Marketing Semineri

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Aşağı git

Gönderen Konu: Affiliate Uzmanı Profesyonel Affiliate Marketing Semineri  (Okunma sayısı 5294 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22 Ekim 2010, 14:56:23
Yanıtla #45
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
Ynt: Affiliate Uzmanı Profesyonel Affiliate Marketing Semineri
  • Publish
  • Publish
Arkadaşlar Fatih bu semineri evinde vermedi. Eğitim kurmunun bir salonunu iki günlüğüne ve en yoğun dönemde yani haftasonu kiraladı. Bunu bedavaya yapmadı. Öğlenleri yemek ve kahve aralarında sınırsız çay kahve ikramı oldu. Tüm bunların parası nereden çıkacaktı? Elbette seminer katılımcılarından çıkacaktı. Fatih evinde oturup kampanya hazırlamak yerine iki gününü seminere ayırmış bir de bu masrafları çekmesini beklemiyordunuz umarım. Bu seminer sadece seminer olarak 400 TL olacaktı. Eğer o şekilde olsaydı bu şekildeki ithamlarınızda bir nebze de olsa haklı olurdunuz. Kaldı ki verdiği eğitim için de ücret talep edebilir. Siz dershaneye giderken dershaneye hiç "Unutmayın,  hayatın merkezine,  odak noktasına  PARA yı  çıkarı  yerleştirirseniz,  bir gün yapayalnız kalacaksınız." ya da "Para  ,bencillikle   paralel  ilerler." gibi saçma cümleler kurdunuz mu? Kursaydınız bile size "Pardon haklısınız buyrun efendim misafirimiz olun." demeyeceklerini de çok iyi biliyorsunuzdur.

Bildiğiniz gibi Fatih ürün sahibiydi. Bakmış ki videolarla da anlatsa msnden destek de verse telefonla da anlatsa olmuyor. Bu işin en iyi yüzyüze olacağına karar vermiş. Herkes kendi masrafını çeksin diye de ücretli bir seminer düzenlemiştir. Herkes yemeğini ödesin salon parasından da payına düşeni versin dese olmayacaktı.

Fatih para derdinde olsa yemek yok der. Kontenjan sınırı koymazdı. Çayı kahveyi de kendiniz alın der. Dandik bir yerde semineri en az 500TLden düzenlerdi. Günübirlik kişisel gelişim smeinerlerinin bile ne kadardan başladığını iyi biliyorsunuz.

Gelelim asıl konuya madem bildiğiniz bir şeyler var açıkça forumda paylaşın. selales'ten başka hanginiz adam gibi bir şey paylaştınız? Hem hiç bir şey paylaşmayıp hem de paylaşım yok diye şikayet etmenin bir anlamı yok. Sonra gelip meyve veren ağacı taşlıyorsunuz. Hiç bir şey bilmiyorsanız açın googleu merak ettiğiniz ve işe yarayacak bir şeye varsa paylaşın. tnrbzkrt size resimli anlatımlarla nice bilgiler paylaştı biriniz de kalkıp teşekkür etmediniz. Neyin peşindesiniz anlamış değilim.

http://www.parakazan.us/forums/duyurular/forum-kurallari-(lutfen-okuyunuz)/ Forum kuralları der ki:

* Forum sayfamızda kesinlikle eleştiri serbesttir. Ancak konuyu baltalayabilecek yöntemler yasaktır. Mümkün olduğu kadar ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz yöntemlerin anlatıldığı konulardan uzak durabilirsiniz.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Wealth Programlar
  • Affiliate Uzmanı Eğitim Seti
  • Affiliate Uzmanı Profesyonel Affiliate Marketing Semineri