internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Drop Shipping
  • drop-shipping

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git

Gönderen Konu: drop-shipping  (Okunma sayısı 3068 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

22 Haziran 2010, 16:22:31
  • amenna1986 Çevrimdışı

• Seminer Katılımcısı
  • Trade Count: (0)
  • Hırslı Üye
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
drop-shipping
  • Publish
  • Publish
Herkese merhabalar...

Bu bölümde yazılan yazıların tümü ebay ın affiliate sistemleri üzerine hazırlanmış yazılardır. Ancak ebay dan sadece affiliate üzerinden para kazanılmaz ürün satışı yapılarakta para kazanılabilir. Nasıl mı tabi ki toptancı rehberi alıp ürünleri ucuza alarak. Ardından da ebay, gitti gidiyo, sahibinden, ve bunun gibi siteler üzerinden de satış yapılabilir. Bu sistemi bilmeyeniniz herhalde yoktur adı dropshping tir. Bende bu alanda yeni sayılırım ancak yaptığım araştırmalar bu işin affiliate den daha iyi olduğu kanısı uyandırdı bende. Bu işi yapabilmek için muhakkak bi toptancı rehberine ihtiyanız var toptancı rehberi üzerinden toptancılara ulaşarak ürün yelpazesini görebilir ve ordan çok makul fiatlara ürün ayırt ediyorsunuz. Dikkat ettiyseniz almıyorsunuz ayırt ediyorsunuz yani ben 10 ürün alacam diyorsunuz toptancıya o da size 10 adet ayırıyor ve en iyi yanı da kesinlikle para vermiyorsunuz daha sonra ebay veya diğer siteler üzerinden vermiş olduğunuz reklamdan size ürün siparişi geliyo tabi aynı anda da parası.İşte bu sistemin en iyi yanı da bu kesinlikle ürün satışı olmadan yani size ürünün parası ulaşmadan cebinizden tek kuruş dahi çıkmıyo. Siz ürün reklamını koymadan önce ürünün alış fiatının üzerine komisyonunuzu koyuyorsunuz ve öyle reklamını yapıyorsunuz ürünün. Sonra da siparişi veren kimse anında parasını ödüyor ürünün  reklamını verdiğinin sitenin komisyon oranı düşüldükten sonra hemen hesabınıza yatıyo sizde toptancıya parayla birlikte alıcının adres bilgilerini giriyorsunuz ve orda sizin işiniz bitiyo toptancı ise sizin adınıza ürünü kargoya veriyo ve bir daha ki siparişi beklemeye başlıyo.

Evet buraya kadar ki kısım işin özü bundan sonra ki kısım ise işe nasıl başlanacağı kısmıdır. İşe bir toptancı rehberi alınarak başlanır demiştim. Piyasanın en iyisi olan benimde kullandığım 75.000 tekil kullanıcısı ve 8000 den fazla ürüne sahip bi ürünün tanıtacağım sizlere SALEHOO . Piyasada yapacağınız ufak bir araştırmayla başka ürünlerede rastlayabirsiniz. Ama bilmeniz gereken birşey var ki o da bu sistemde hiç tanımadığınız birine güvenmek zorunda olduğunuzdur ve bu yüzden herhangi bi sorunla karşılaştığınız zaman toptancı rehberiniz sizin adınıza işlemlerinizi halletmeli bu ürün gerektiği zaman sizin adınıza toptancılarla muhattap olarak sizin haklarınızı koruyabiliyo. Ayrıca içinde barındırdığı 8000 den fazla ürünle bu işe yeni başlamış insanların ihtiyacını fazlasıyla gideriyo. Basit ingilizce bilginizle dahi kullanabileceğiniz bu ürün binlerce toptancını sitesine direk ulaşıp ürünleri görmenizi sağlıyo. Üstelik toptan alışlarınızda da indirim sağlıyorlar böylece ürün başına elde edeceğiniz kar da artıyo.

Bu ürünü şimdi incelemek ve almak için tıklayın.

Başta da dediğim gibi bu işe yeni başladım ve öğrendiklerimi siz forum üyeleiyle paylaşmak istedim. Varsa bir yanlışım yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa da bizlerle paylaşsın
drop-shipping
Tweet
amenna1986

29 Haziran 2010, 23:11:08
Yanıtla #1
  • amenna1986 Çevrimdışı

• Seminer Katılımcısı
  • Hırslı Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: drop-shipping
  • Publish
  • Publish
eBay‘de satıcı olarak ciddi anlamda para kazanabilirsiniz. Her gün, binlerce satıcıya para kazandıran binlerce satış gerçekleşmekte. İster harçlığınızı çıkarmak için olsun, ister tam zamanlı çalışacağınız büyük bir iş için olsun içeride hala sizin için bir yer var.
Peki nereden başlamak lazım? Satılacak malları nereden temin etmeli? Güvenilir satıcı statüsü kazanmak için ne yapmalı? Sakin olun birazdan bu soruların cevaplarına ulaşacaksınız.
eBay‘de para kazanmaya başlamak kolay bir iştir. Ücretsiz olarak üye olduktan sonra en iyi yöntem açık arttırmaya koymak için artık kullanmadığınız ve ihtiyacınızın olmadığı bir kaç eşya bulmaktır. Eğer açık arttırmaya koymak için ürün satın alacaksanız, öncelikle bir kaç temel satış tecrübesi yaşamanızda fayda vardır.
Ürün demişken, ne tür bir iş kuracağınıza karar vermeniz gerekiyor. Doğal olarak istediğiniz her şeyi satabilirsiniz, ama kendinize satış konusunda isim yapmak istiyorsanız spesifik çeşitlilikte ürünlerde uzmanlaşmanız buna yardımcı olur.
Bahsettiğimiz, satış bölgenizin küçük olması gerektiği anlamına gelmez, tersine ne kadar büyük olursa o kadar iyidir. Oyuncakları örnek verebiliriz. Üst üste defalarca satışa koyulan bir oyuncak satılmayabilir. Yapılması gerekn popüler bir oyuncak bulmaktır. Bunun içinde eBay‘de “advanced search” bölümü ile detaylı bir şekilde hangi ürünün ne kadara satıldığını ve ne kadar talep olduğunu araştırmaktır.
Örneğin bilgisayar oyunları sattığınızı örnek alalım. eBay‘de satmak için alabileceğiniz yüzlerce bilgisayar oyunu vardır ama hangi oyunların satılacağını bimezseniz yanlış stok alarak para kaybedersiniz. Detaylı bir araştırma ile hangilerinin iyi satılacağını ve kar getireceğini öğrenmeniz gerekmektedir.
Satmak için ne alacağınıza karar verdiğinize göre, şimdi nerden almanız gerektiğini bulmalısınız. Ticaretin altın kuralıdır “Kimse size sattığı ürünü toptan olarak nereden aldığını söylemez.” En iyi kaynakları bulabilmeniz için bilgi toplamanız ve biraz ayak işi yapmanız gerekmekte.
Burada iki önemli kaynaktan bahsedebiliriz “Toptancılar ve İndirimli Mağazalar“. İkisininde yerine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Hangi metodu tercih edeceğiniz size kalmış.
İndirimli mağazalar, bütün stok & depolama işini sizin için hallederler, müşterinizden ödemenizi aldığınızda mağazaya gidip sadece bir ürün için ödeme yaparsınız ve müşterinize gönderirsiniz. Eğer toptancılardan ürün almayı tercih ederseniz, ürünü depolamak için bir yere ve peşin ödeme yapmak için paraya ihtiyacınız olacaktır. Bu da sizin için satılmayacak bir ürünü almak gibi risk doğurabilir ama piyasa araştırması taktiği ile riskleri minimum düzeye indirebilirsiniz.
Kaynak bulma konusuna geri gelirsek, stok alacağınız firmanın web sitesinden özellikler, fiyatlar, kargo ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bir başka yöntem ise, google’dan arama yapmaktır. Kulağa basit geldiğini biliyorum ama pek çok insan bunu yapmayı aklına getirememekte. Arama sonuçlarında pek çok siteyi incelemek durumunda kalabilirsiniz ama bu yöntemle harika toptancılara ulaşabilirsiniz. Zaman içerisinde toptancılarınız ile ilişkilerinizi geliştirebilir ve ürün çeşitliliğinizi arttırabilirsiniz.
İyi bir satıcı olmanız için müşterilerinizin memnun olması ve size memnuniyetlerini belirten geri dönüşüm yapmaları şarttır. Ne kadar memnun müşteri yaparsanız basamakları o kadar hızlı çıkıp para kazanabilirsiniz.
eBay‘de pek çok satıcının online mağazası bulunmaktadır. Başlangıç aşamasında buna ihtiyacınız olmayabilir. Öncelikle ürün çeşitliliğinizi arttırmanız gerekmektedir yoksa mağazanız müşterilere boş görünecektir.
Düşünmeniz gereken en son konu ise ürünlerinizin fiyatı. 5 - 10 dolara satacağınız pek çok üründen kazanacağınız tutar ile 1000 dolara satacağınız tek bir üründen kazanacağınız kar aynı olabilir.
eBay‘de başarı sağlayıp para kazanmak için neyi satmaktan hoşlanacağınız konusunda biraz kafa yormanız gerekmekte. Daha çok kar getirecekler umuduyla ilk başta pahalı ürünlere tercih etmeyin.
Her şey’den önde, başarılı bir iş kurmak zaman alacak bir şeydir ve siz de eBay‘de para kazanarak başarıyı yakalamak istiyorsanız acele edin tren kalkmak üzere! eBay.com
eBay sayesinde milyonlarca dolar kazanarak dünyayı gezen Amerikalı Michael Tonello’nun öyküsünü okumak için tıklayınız. eBay’den Para Kazanarak Milyoner Olmak
İngilizcem yok diye üzülüyorsanız, endişe etmenize gerek yok bugün artık Türkiye’de de bu sistem mevcut.
alıntıdır
Tweet
amenna1986

30 Haziran 2010, 10:01:44
Yanıtla #2
  • tekinturk™

• Ziyaretçi
  • Publish
  • Publish
Güzel paylaşım. Teşekkür ederim. Ben sahibinden.com üzerinden 5 yıldır ticaret yapıyorum ve oldukça güvenilir bir profile sahibim. Bu sayede müşteriler yeni ilanlara aynı kategoride daha iyi bir ürün olsa bile  bana geliyorlar. Bunun nedeni bahsettiğiniz güvenilirlik ve tecrübe. Çok şey sattım(arabalar,elektronik eşyalar,çantalar,ayakabılar,masa tenisi v.s) ve hala devam ediyorum. ebay da da aynı sistem geçerli. Sistemin temeli internette güvenilir olmak.

Kendi sitemize de ekleyerek adsense ten de kazanabilirken kendi ürünlerinize de yönlendirme yapabiliyorsunuz. İyi oluyor. Tavsiye ederim.

Tweet

30 Haziran 2010, 11:15:14
Yanıtla #3
  • GiLLbErY Çevrimiçi

• Forum Sahibi
  • Trade Count: (+1)
  • Banker Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
Konu açılmışken bende bu işle ilgili bir sitede vereyim. Tabi salehoo kadar olmasada iyi bir site. Bi aralar uğraşmaya çalışmıştım. Bence internetten en fazla para kazandıran sistem.

www.worldwidebrands.com
Tweet

30 Haziran 2010, 12:19:51
Yanıtla #4
  • amenna1986 Çevrimdışı

• Seminer Katılımcısı
  • Hırslı Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
bende bu işi yeni yeni araştırıyorum salehoo üzerinden tabii ki. ama ebay konusunda sıkıntı yaşıyorum ayrıca ürünlerin yurt dışından türkiyeye getirtmekte ayrı bi sorun ama ağustosta şirket kurarak bu sorunuda çözmeyi düşünüyorum siz ürünleri siz ürünleri nasıl tedarik ediyorsunuz ayrıca verdiğiniz link çalışmıyo

Tweet
amenna1986

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Drop Shipping
  • drop-shipping