internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Drop Shipping
  • drop-shipping

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git

Gönderen Konu: drop-shipping  (Okunma sayısı 2814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30 Haziran 2010, 12:39:12
Yanıtla #5
  • tekinturk™

• Ziyaretçi
  • Trade Count: (0)
Ynt: drop-shipping
Alıntı yapılan: gillbery - 30 Haziran 2010, 11:15:14
Konu açılmışken bende bu işle ilgili bir sitede vereyim. Tabi salehoo kadar olmasada iyi bir site. Bi aralar uğraşmaya çalışmıştım. Bence internetten en fazla para kazandıran sistem.

www.worldwidebrands.com

Burda da satış ortaklığı mevcut mu? Yoksa ürün almak zorunlu mu? Fiziksel ürünlerin satışı var anladığım kadarıyla değil mi?
Tweet

01 Temmuz 2010, 22:22:40
Yanıtla #6
  • amenna1986 Çevrimdışı

• Seminer Katılımcısı
  • Hırslı Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
tekintürk yardımcı olursan sevinirim elektronik eşya getirip türkiyede pazarlamak istiyorum yaptığım araştırmala göre yurt dışındaki elektronik eşyaların ve türkiyedekilerin arasında dehşet fiat farkı var ve bende bundan faydalanmak istiyorum.

yüzde yirmi vergi ve 30 lira damga vergisi ödedikten sonra bile bayağı kar bırakıyo bende dediğiniz gibi sahibinden.com ile gitti gidiyor üzerinden pazarlamayı düşünüyorum. ama gümrük ile ilgili sıkıntıları biliyorsunuzdur. şirket açmayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz.
Tweet
amenna1986

02 Temmuz 2010, 01:17:18
Yanıtla #7
  • Ortak Ticaret Çevrimiçi

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 17
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
Sanayi ve Ticaret Bakanlığınından izin alıp garanti belgesi düznelmek ve tekniks ervis sağlamak zorundasınız. Bunları da araştırın.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

02 Temmuz 2010, 13:19:47
Yanıtla #8
  • tekinturk™

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: amenna1986 - 01 Temmuz 2010, 22:22:40
tekintürk yardımcı olursan sevinirim elektronik eşya getirip türkiyede pazarlamak istiyorum yaptığım araştırmala göre yurt dışındaki elektronik eşyaların ve türkiyedekilerin arasında dehşet fiat farkı var ve bende bundan faydalanmak istiyorum.

yüzde yirmi vergi ve 30 lira damga vergisi ödedikten sonra bile bayağı kar bırakıyo bende dediğiniz gibi sahibinden.com ile gitti gidiyor üzerinden pazarlamayı düşünüyorum. ama gümrük ile ilgili sıkıntıları biliyorsunuzdur. şirket açmayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz.

güzel hatta süper olur. gerekli belgeler ve izinler çıkarıldıktan sonra bu işi yapmak çok zor değil. msn ekleyin beni konuşalım. gümrük mevzuatıyla ilgili tanıdıklarımdan bilgi alıp paylaşabiliriz.
Tweet

03 Temmuz 2010, 11:58:41
Yanıtla #9
  • amenna1986 Çevrimdışı

• Seminer Katılımcısı
  • Hırslı Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
çok güzel olur aslında benim msn // Mail Adresi Vermek Yasak // ekleyin ve bilgi paylaşımına başlayalım ben bir aya kadar şirket ve izinler için çalışmalara başlayacağım ama doğal olarak bilgiye ihtiyacım olacak
Tweet
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2010, 12:58:43 Gönderen Ortak Ticaret »
amenna1986

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Drop Shipping
  • drop-shipping