internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Forex
  • Herhangi bir Forex

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git

Gönderen Konu: Herhangi bir Forex  (Okunma sayısı 1333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12 Eylül 2010, 10:44:28
Yanıtla #5
  • dr_ceza33 Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Yeni Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Herhangi bir Forex
arkadaş bende bu piyasadan darbe yedim.bu işi yapa bilmek istiyorsan uzman birinden yardım alman ve kafanın basması lazım.bir şey anlatıyorlar belkide sana altın tepsi sunu yor ama kafa almıyor abi...
Tweet

17 Aralık 2010, 01:07:04
Yanıtla #6
  • bhdrsrt Çevrimiçi

• Seminer Katılımcısı
  • Acemi Üye
  • *
  • Rep Puanı : 3
    • Profili Görüntüle
  • İsim: blogasya
arkadaslar ben lider forex ile çalısıyorum sorunsuz ve guvenılırdır haberınız ollsun
Tweet

12 Şubat 2011, 15:06:26
Yanıtla #7
  • saley22 Çevrimdışı

• Yeni Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
  • İsim: salih bora
Alıntı yapılan: Ortak Ticaret - 20 Haziran 2010, 21:05:50
Forex günlük 3 trilyon dolar işlem hacmine sahiptir. Para kazanmaktan çok bir yatırım aracıdır. Makro ekonomi bilgisi ve teknik analzi bilgisi gerektirir. Döviz büfesinden dolar alıp aylarca beklemeye benzemez. Belirli kuralları vardır ve o kurallar doğrultusunda işlem yapılmalıdır. Teknik analiz araçları için mekanik sistemler ve otomatik alım satım yapan robotlar geliştirilmiştir ve kullanılmaktadır. Yapılacaksa ciddi bir firma ile çalışmak gerekir. 50 doalrla bile hesa açabilirsiniz ama pozsiyonu fonlayabilmeniz önemlidir. Kaydolduktan sora sizi hoş sesli bir bayan arar. Parayı yatırdıktan sonra da sizi de müşteri temsilciniz bu diyerek erkek birine yönlendirirler. Gerçek parayla işlemyapamdn önce demo hesap açın ve orada başarılı olmadıkça gerçek para yatırmayın ve gerçöek para yatıracağınız firmayı da çok dikkatli seçin. Misal Plus500 firması 30TL gerçek para veriyor ve bunu işlemlerle çoğaltmanız mümkün. Denemesi bedava...

30 TLlik bonuslu hesabınıza buradan açabilirsiniz. Bu 30TLyi adam edemezseniz boşuna gerçek para yatırmayın.
slm hoca plus500 de kazandığımız 30tl ile ilem yapıp para kazanırsak o parayı cekemye izizn verilermi 30 tl ile
Tweet

12 Şubat 2011, 16:05:43
Yanıtla #8
  • Ortak Ticaret Çevrimiçi

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 17
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
Vermezler. Gerçek para da ekelemen lazım. zaten 30TLyi adam edebilirsen daha fazlasını yatırıp daha da fazla kazanabilirsin.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Forex
  • Herhangi bir Forex