internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Ücretsiz Yöntemler
  • PTS
  • 2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: 2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....  (Okunma sayısı 396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

03 Ağustos 2011, 20:24:50
  • BY HAYALET Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Yeni Üye
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
  • İsim: deniz
2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....
  • Publish
  • Publish
UYARI: Profilleri aynı mail servisi ile yapmayınız bundan sonra çeşit kullanmaya özen gösteriniz hatalı bir davranış bizim açımızdan mesela "aikq.de t-online.de gmx.de hotmail.de yahoo.de "gibi karışık kullanınız
Konto sayfasından bir görünüm (Benim ekipten önceki yaptığım mebla tutarıda oradadır.)

nOT :EKİPTEN AYRILMAK İSTEYEN KONU ALTINA LÜTFEN BİLDİRSİN. Gündüz çalışmak isteyenler sabah 9:00 dan akşam 23.59 a kadar raporlarını ÖM ile teslim etmeliler. Geceden sabaha çalışmak isteyenler 23:59dan saat sabah 9 da raporlarını ÖM ile teslim etsinler. Raporlarını bildirirken lütfen günün tarihini atınız. Serbest çalışırım diyen arkadaşlar Raporlarını en geç 2 gün içinde tarihli olarak ÖM ile teslim etsinlerki bende listedeki meblağları güncel tutabileyim. Ekip üyelerine özel olann sayfayı saatlik kontrol etmeyi unutmayın bilgi ve haberler o sitede verilecektir. Kolay gelsin.
Yeni Haber :Ghost Ekibi 5 oldu.Start verildi. Bonusaktionen bolumunden sadece Bel-bonus kategorisini yapiniz.Yaptığınız bonuslar için ip ve mail rapor ediniz.

Alıntı
EKİP GHOST (Hayalet) Gündüzcüler...-- Liste ve Hasılat tablosu Başlangıç : 10.07.2011 ----------Gün : 16.07.2011 İtibariyle....
1- ozucan Beklemede Olan : 0,00€ - Hakeldilmiş Olan : 0€ Storniet :
2- airforce1914 Beklemede Olan :19,82€ - Hakeldilmiş Olan : 3,00€ Storniet : 28,00€ (27 € luk bi program vardı deneme amaçlı koydum anında red yedik kaldırıyorum o programı.)
3- jc_nsync87 Beklemede Olan : 0,00€ - Hakeldilmiş Olan : 0€ Storniet :
4- HAYALET Beklemede Olan : 22,40€ - Hakeldilmiş Olan : 3,40€ Storniet :
................
....................

10-
EKİP UYKUSUZ ( İnsomnia ) Gececiler....
1-
2-
3-
4-
..............
......................
..............................
10-

1- Yaptığınız üyeliklerde kullandığınız ip cve email adreslerini bir yere not edin
2- Sabah 09.00 dan akşam 21:00 e kadar min. 3 profil yapmış olun gerisi sizin bileceğiniz bişiy. Ne kadar çok bonus o kadar para.
3- Akşam 09:00 da bana üyelikleri yaptığınız profillerin mail ve ip numaralarını vermeyi unutmayın. Ben o sayede sizi diğerlerinden ayırt edebileceğim.
Herkse Hayırlı olsun. Bugün siteye 11.07.11 de uğramamış olan, haberdar olamamış arkadaşlar yarın 12.07.11 salı günü başlayabilirler.

Arkadaşlar tekliflere bonuslar üyelikler saat 23:59 a kadar uzatıldı . Saat 00:00 'da lütfen gereken E-mail ,ID ve İpleri msnden veya buradan Öm ile bana ulaştırınız.

10 kişiye kadar katılımlarınızı bekliyoruz her iki grup içinde.
Chat Ve İp Kontrol Sayfamız Tamamlandı.
Eğitim ekibi için eğitim videoları hazırlandı.
Katılımın Tamamlanması Halinde Ekip Üyelerine ;
Sitemizin adresi , Chat Sayfası ve İp Kontrol sayfasının Linkleri " Öm " Olarak Gönderilecektir.
Şimdiden Hayırlı Olması Dileğiyle Katılımları Bekliyoruz.
Ghost Ekibi ve Eğitim Ekibi katılımları tamamlandıktan sonra Sisteme Davetiyeli Üye Alınacaktır.
Ben eski forumdaki vuduu . Lütfen profilimi inceleyin.Konu hakkında pm istemeyiniz. Sorunuzu ya da başvurunuzu konuya yazınız. Ekip için Bu Kazancmerkezi forumunda 15 mesajınız bulunmalıdır. Gereken şartlar ,PTS işinde deneyimli insanlardır. Eğer konuyla ilgili bilginiz yoksa , konumuzu takip edin öğrenin sağlam ekip 1 kurulunca 10 kişi tamamlanınca start verilecek daha sonra eğitim ekibi kurulacak.Bilmeyenlerde o grupta yer alıp kazanacak.
Arkadaşlar Paidmal bonus sitesi açtım bilenler bilir . Birde Şirketlere kayıt yaptırdım. Tek başıma Bonusları kendi siteminkini yapıyorum iyi kazanıyorum. Benimle beraber kazanmak isteyen olursa.
Ortalama Ayda 1000 veya 2000 TL kazanacaksınız. Bakın Kazanabilirsiniz demiyorum.Kazanacaksınız.
10 kişilik bir ekip gerekiyor sağlam.

Alıntı
Eğitim Bonus Ekibi(Civciv)
1-
2-
3-
.................
.................

10-

Amaç:
Sitemdeki üyelikleri Alman ipsi isim ve adres telefon olarak yapıcaz.
Normalde Gprofit , profitmails. Questler. Bonusportal24 gibi vesaire siteler. size 1 € luk bonusun sadece 0.15ni ya veriyor ya vermiyor.
Ben yarı yarıya paylaşma taraftarıyım. Yalnız, Çalıştığım şirkette ödemeler o kadar çabuk yapılmıyor çünkü otomatik ödeme yok. O yüzden Onay süreci insanları noldu paramız gelmedi gibi kuşkulara sokuyor. Bende bu yüzden Kanıt olarak her yapılan bonus gününde Yapılanların olduğu istatistik sayfasını paylaşacağım
iSTATİSTİK SAYFASINDA :
Bonus +Bonus Fiyatı +Bonusu Yaptığınız Email adresiniz
Hatta Ne kadar sürede ödeme ve onay yaptığına dair gün sayısını görebileceksiniz. mesela : bonus = 25 gün veya 1 gün içinde onaylanır gibisinden.
Benimle çalışmak isteyen arkadaşlar mutlaka :
1-Alman(Germany), Austria(Avusturya), Schweiz(İsviçre) proxisi kullanmalı.
2- Alman adresleri telefonları ve posta kodları ayrıca mail adreslerine dikkat etmeli.
3-Turk İpsi ile veya başka İp ile giriş yapılmamalı.
Böylece Bir bonusun fiyatını öğrenebilirisiniz. Ve Yarı Yarıya paylaşıp Paylaşmadığımı bile görebilirsiniz.
4- Bonuslardan tam %de alabilmek içinki bu önemli bir husus. Bonusları tam yapın ve proxiniz çok sağlam olsun .
NEDEN: Tam Emailden veya kayıt olurken yapılan onaylamalar sırasında İp proxi çökerse ve sayfayı yenileyip devam etseniz bile bonus ödeme yapmaz.
5- Günlük Min.3 Profil oluşturmalısınız.Gerisi size kalmış Fazlasını yaparsanız fazla kazanırsınız.
6- İlerleyen zamanlarda Proje iyi giderse . 10 kişilik Grup 30'a 40'a Yüklseltilecektir.
7- Ve en güzeli Ban yok. Ama Yanlış ip ve proxi ile girerseniz hepimiz batarız
Arkadaşlar bende uzun zaman bonus sitelerinden 5-10 euro alabilmek için kendimi paraladım.
Ama artık site sahipleri değil ,biz kazanacağız bunu dikkate alın.
Bakın tekrar ediyorum .
Günde min. 3 profil oluşturmak gerek. Aylık hesaplayınca Hesabnınızdaki para 1000 küsür TL oluyor. Daha fazla isteyen ,daha fazla profil yapar. Kazancınız daha da artar.
Hesabı şu:
Bonuslardan 3 profil ile günde 10€ 'luk kampanya yaparsanız. 20 de 30 da yaparsanız mebla daha da yükselicektir.
30 € x 30 gün= 900 € ediyor. Bunu Euro Kuruyla çarpıp ortaya çıkan meblayı görebilirsiniz. Yarı yarıya demiştim. 450 € hesabınızda olacak.
3 profil x 20€luk Bonus = 60 € x 30 gün= 1800€
10 profil x 20 €luk bonus = 200€ x 30 gün= 6000€
Artık bu hesaplardaki meblayı ikiye bölün o işte sizin kazancınızdır.

Gruba katılım Şartları şimdilik bu. Nasıl Yapacağını Bilmeyenler Lütfen Önce Diğer gerçek sitelerde çalışmalarını sürdürüp ne yaspması gerektiğini öğrenip , Sitede bulunan konulara göz gezdirdikten sonra Tekrar bizimle iletişim Kurabilir.

Alıntı
Ghost Ekibi

Alıntı
1 - Hasılatlar Kazancmerkezi forumunda konu içinde hergün güncellenir ve gizli saklı olmadan yazılır..

Alıntı

2-Üyelikler fake olacaktır.

Alıntı
3- Her gün üyelikleri bitirebildiğiniz taktirde. Hangi Email ve ip ile üyelikleri yaptığınızı gösteren bi txt , excel dosyası hazırlamalısınız. Böylece istatistik sayfasından hangi ekip üyesinin ne yaptığını, ne kadar yaptığını ve yapılanların onaylanıp onaylamadığı veya fake olarak adlandırılıp iptal edilmediğini gösteren istatistik sayfasını hazırlayacağım. Ve size göndereceğim.

Alıntı
4- Ekip üyeleri kazanc merkezi nicklerini ve istatistik sayfalarının gönderileceği çalışan devamlı kullandıkları E-mail adresini belirtecekler.

Alıntı
5- Chat ve İp kontrol sayfası Tamamlandı.. Sayfadaki pencereye her üyelikten sonra kullandığınız ipyi eklemelisiniz. Böylece diğer ekip üyesi gelip kullanmak istediği ipyi listeden kontrol edebilecek. Eğer ip listede varsa kullanmamalı. Eğer ip listede yoksa Kullanabilir . Sayfada ki sc.ript bunu zaten size belirtecek.

Alıntı
6- İstatistik sayfasından bir görüntü :

Alıntı
7- Konto sayfasından bir görünüm :

8- Chat sayfasında ve diğer görüşmelerde lütfen birbirinize yardımcı ve saygılı olunuz. Ekip üyelerinden herhangi bir tartışmada haklı haksız iki tarafta Ekipten çıkarılacaktır.
[COLOR="Red"][SIZE="5"]bu işi yapmak istiyen herkes msn adresini eklisin konuşulacaktır
msn : bonus.destek@hotmail.com.tr[/SIZE][/COLOR]
2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....
Tweet

04 Ağustos 2011, 13:00:42
Yanıtla #1
  • KadirKemal Çevrimdışı

• V-I-P
  • Banker Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....
  • Publish
  • Publish
Kısaca anlatırmısın nedir bu ? Mail ile üye olunursa her üyelik başına paramı veriyorlar ?
Tweet
İmza => Kadir Kemal

04 Ağustos 2011, 13:08:47
Yanıtla #2
  • BY HAYALET Çevrimdışı

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
  • İsim: deniz
Ynt: 2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....
  • Publish
  • Publish
şimdi alman ip'si ve alman e-mail adresiyle üye oluyorsunuz sitenin içinde kategoriler var. değişik siteler var bunlara üye oluyorsunuz bu üye olduğunuz e mail ve ip sini kaydedip yolluyorsunuz.şimdi bu konu ile ilgileniyorsanız msn adresimizi ekleyin orda daha net olur ve pts den anlayan kişiler lazım bize
Tweet

04 Ağustos 2011, 13:20:17
Yanıtla #3
  • KadirKemal Çevrimdışı

• V-I-P
  • Banker Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
Yoo ben pts veya pct ile pek ilgilenmiyorum. Amacım konuya açıklık getirilmesi içindi.
O halde sizle irtibata geçenlere pmden msn adresinizi verirsiniz o şekilde daha detaylı anlatırsınız sanırım.
Tweet
İmza => Kadir Kemal

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1]   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Ücretsiz Yöntemler
  • PTS
  • 2000 Tl- Ekip Kuruyorum - Questler- Profitmails Tarzı Paidmail Sitesi Açtım....