internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Genel Satış Katagorisi
  • Site Satışları
  • Acil yardım

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1] 2   Aşağı git

Gönderen Konu: Acil yardım  (Okunma sayısı 376 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

03 Eylül 2011, 16:47:42
  • Dozgor Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Yeni Üye
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : 0
  • para kazan
    • Profili Görüntüle
  • İsim: Burak
Acil yardım
  • Publish
  • Publish
Dün akşam saat 18:00 dan beri sitemle uğraşıyorum ve oldukça yeniyim bilgisizlik diyelim cpanel içindeki public_html içeriğini komple sildim nette kısa bir araştırma yaptıktan sonra gördüm ki cpanel içini boşaltmışım neyse dedik hostumuzdan yardım alırız gece 3:57 gibi mail attım sabah 09:00 da cevap geldi cevap olarak aynen kopyala yapıştır yapıyorum

Burak Ozgor
 Müşteri    03/09/2011 03:57
 doğru bildirim mi bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim public html falan yok ya da var göremiyorum 7 saattir uğraşıyorum olmadı saat gece 4 kırıcam bilgisayarı o [/color]derece sinirliyim

girin bakın ne eksik filezilla kullanıyorum public_html [/color]içine atmam gerekiyomuş ama öyle bir dizin yok

bir şekilde bunu halledin rica ediyorum iyi geceler

----------------------------

Yasin [/color]altıntaş
 Yetkili    03/09/2011 09:13

Dosyayı silmişsiniz görünmemesi normal.

İyi Çalışmalar

=============
 Yasin Altıntaş
 Teknik Sorumlu

Burak Ozgor
 Müşteri    03/09/2011 15:42
 sildiğimi bende biliyorum sonuç ne arkadaşım böyle cevap mı olur yardım mı olur sildiğimi teyit etmeniz için mail atmadım size sonuç ne sonuç cevaba bak ya sinir ediyosunuz adamı kalkar kalkmaz 

------------------------------
 Yasin Altıntaş
 Yetkili    03/09/2011 15:45

Talebinizde dosyayı sildim ibaresi yok, hesabınızı sıfırlayabilirim dilerseniz. Sıfırlayalımmı?

İyi Çalışmalar

=============
 Yasin Altıntaş
 Teknik Sorumlu

Burak Ozgor
 Müşteri    03/09/2011 16:01

ne gerekiyorsa yapılırsa sevinirim

Burak Ozgor
 Müşteri    03/09/2011 15:48

ne gerekiyorsa yapılırsa sevinirim 

2 tane mesaj attım üstüne daha sonra cpanelden girmeye çalıştım hesap kapalı. kapatılmış  daha sonra şu maili attım

Burak Ozgor
 Müşteri    03/09/2011 16:52

benim anlamadığım şey şu sonlandırılmadan olmuyor mu yani datasının tekrar yüklenmesi bir sonuç değilmi illa hizmeti mi sonlandırmak gerekiyor bunu 7/24 hizmet siz her puclic_html dosyasını silen içeriği boşaltan kişinin hesabını mı siliyorsunuz ya da yardım etme yolunuz sildikten sonra dahi hiç bir şekilde şu işlemler yapıldı diye geri dönmemekmidir kullanıcıya, illa her şeyi açıklayarak mı yazıcaz arkadaşım ben mağdur durumdayım sitemi nasıl AKTİF ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Bu saat oldu hala  daha bir geri dönen olmadı benim verdiğim host ücreti    05/11/2011 tarihine [/color]kadar geçerli yani alan adı vs.. hepsi bana ait 

şimdi sorun şu  Yetkilinin bana "Talebinizde dosyayı sildim ibaresi yok, hesabınızı sıfırlayabilirim dilerseniz. Sıfırlayalımmı? " dan sonra ((((bakın biz hesabı sıfırlarsak alan adı vs.. tüm haklarınızı kaybetmiş sayılırsınız ve tekrardan bir ücret karşılığı bunları aktif hale getirebilirsiniz bu ücreti vermeye razımısınız istiyorsanız silelim)))) 

demesi gerekmiyor muydu? ben bilgisayar kurdu değilim ben yetkili kişinin hesabıma ait tüm dosyaları tekrardan yükleyeceğini anlarım bu yazdığı yazıdan yada geçtim anlacayacağım şeyi yukarda açıklama yapması gerekmiyormuydu  veya sizler ne anlarsanız 7/24 hizmet dedikleri şey bumudur benim bilgisizliğimden yararlanıp host hizmetimi sonlandırmak nasıl bir şeydir anlamadım  konuyu buraya açtım çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum  firma Web arısı  adres bu http://www.host.net.tr/ aradan  2 saatilik bir süre geçti ve hala bir geri dönüş olmadı bekliyorum   bu bana nasıl bir yasal hak doğurur sonuçta  5 kasım 2011 e kadar host hizmeti almam gerekiyor bununda verileri sitede kayıtlı 
Acil yardım
Tweet

03 Eylül 2011, 17:39:29
Yanıtla #1
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
Ynt: Acil yardım
  • Publish
  • Publish
Öncelikle konu başlığın forum kurallarına aykırı. Bie de konu yanlış yerde. Bir daha olmasın.

Evet bu WEB ARSIZI firmasıyla çalışma hatasına ben de düşmüştüm zamanında.

Senin verdiğin bu yazışamalra bakılırsa sitelerindeki:
  • 24/7 Teknik Destek
  • Yardımsever WebArısı Ekibi
maddelerinin asılsız olduğu ortaya çıkıyor.
24 saat 7 gün diyip de 5 saat sonra cevap vermekle olmaz bu işler. Adamın kalbine inme inecek derece paniklemiş ve derdine çare arar durumda.

Sıfırlayalım mı demek format atalım mı demek. Reseller hostinglerde WPanelden cpanel hesabı silinir yeniden oluşturulur. Senin içinde benzer işlem yapılmış. Yani sana en baştan başlaman için yeni bir web alanı sağlarlar. Bunun kullanıcı adı ve şifresini sana verirler. Sen de alan adınla vs en baştan başlar. Siteni tekrar kurar ya da tasarlarsın.

Senin işine gelen yani anlamak istediğin şey ise:
Siteni geri yükleyelim mi?

Sitenin ana sayfasında öyle bir ibare yok ama sizin sıfırlayalım mı sorusuna gerken yapılsın yerine "elinizde siteme ait güncel yedek var mıdır? Varsa yükleyebilir miyiz?" diye sormanız gerekirdi. Ona göre yedekler varsa ücretini söylerlerdi kabul etmeniz halinde yüklenirdi.

Onların yaptıklarında bir hata yok sadece tavırları ve sizi yeterince bilgilendirmemeleri hatalı. En azından sizin o heyecanla akıl edemediğiniz yedekleri yükleme işlemini size önerebilirlerdi.

Bunu sizlere bangır bangır bahsettiğim en kaliteli hosting hizmetini veren JustHost ücreti mukabilinde sağlıyor. Yedekleme hizmetini ister kaydolurken sigorta gibi alın ister ihtiyacınız oldukça alın fark etmez. Domain Hediyeli Limitsiz Hosting Paketi Yıllık 47,80 TLden Başlayan Fiyatlarla! ve En Kaliteli ve En Ucuz Hosting JustHOSTa Kayıt İşlemleri konuları kaliteli hosting hizmeti isteyenlerin ihtiyacını gayet ucuz fiyata görecektir.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

03 Eylül 2011, 17:45:53
Yanıtla #2
  • Dozgor Çevrimdışı

• Yeni Üye
  • *
  • para kazan
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
sağol ortic

Sıfırlayalım mı demek format atalım mı demek. Reseller hostinglerde WPanelden cpanel hesabı silinir yeniden oluşturulur. Senin içinde benzer işlem yapılmış. Yani sana en baştan başlaman için yeni bir web alanı sağlarlar. Bunun kullanıcı adı ve şifresini sana verirler. Sen de alan adınla vs en baştan başlar. Siteni tekrar kurar ya da tasarlarsın.

belli bir ücret karşılığında bu yapılacaksa neden bir şey söylemiyor üstüne mail atıyorum cevap yok  veya yukarda dediğine göre bana alan adım sabit kalarak tekrar kullanıcı adım ve şifresini vermek zorundalarsa anladığım kadarıyla bu da olmadı maile bakıyorum ordan her hangi bir mail de yok bu bana ne derece yasal bir hak doğurur acaba
Tweet

03 Eylül 2011, 17:52:31
Yanıtla #3
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
  • Publish
  • Publish
Adamlara arsız deme sebebim bu zaten. ilgi alaka sıfır. Ucuza veriyoruz işte daha ne istiyorsun beleşçi dercesine davranıyorlar. Onlardan bir şey bekleme sen iste. Önce mail atıp sakince sor: "Alan adım xxxxxx.com Şu nedenle hosting hesabım sıfırlanmıştı. Yeni cpanel için kullanıcı adı ve şifremi öğrenebilir miyim?" de. Vermeleri lazım vermezlerse hosting satış sözleşmelerini bul kendilerini koruyacak tek taraflı maddeleri yoksa yasal yolalra başvurursun.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

03 Eylül 2011, 17:54:26
Yanıtla #4
  • Dozgor Çevrimdışı

• Yeni Üye
  • *
  • para kazan
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
her şey bir yana şu var 7/24 HİZMET nerede! şimdi arayacağım belirli tel no dan eğer kimse çıkmazsa telefonuma çok kötü başlarını ağrıtırım
Tweet

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Genel Satış Katagorisi
  • Site Satışları
  • Acil yardım