internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Wealth Programlar
  • GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git

Gönderen Konu: GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!  (Okunma sayısı 2139 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20 Ocak 2011, 12:01:29
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!
  • Publish
  • Publish

Tebrikler! İnternet dünyasındaki bu büyük potansiyeli fark ettiniz ve araştırmaya başladınız. Şimdi pek çok kişiden 1 adım öndesiniz. Fakat şimdi bütün bu öğrendiklerinizi unutun! Evet yanlış duymadınız, ne öğrendiyseniz unutun çünkü buraya gelene kadar çok fazla işe yaramaz çöpe atılması gereken sistemler ile karşılaştığınızı düşünüyorum. Önce benim başarı hikayemi dinleyin, sonra benim yaptığım hataları yapmadan bu işe başlayın.

Ben birkaç yıl önce interneti sadece bir eğlence ya da araştırma maksadıyla kullanıyordum. Fakat şimdi internet benim için altın yumurtlayan bir tavuk diyebilirim. Türkiye’de bu konu hakkında elle tutulur bir kaynak olmadığı için ilk zamanlar çok zor oldu. İnternet üzerinden çok para kazanabileceğimden emindim o yüzden hiç pes etmedim. Fakat ihtiyacım olan desteği bulamıyordum. Her sitede farklı tavsiyeler veriliyordu ama kimse ne söylediğinden emin değildi. Yani inanmak mümkün değildi.

Türkiye’deki kaynaklardan umudumu kestim, İngilizce araştırmaya başladım ve fark ettim ki internet dünyası gerçek hayattan hiç farklı değil. Gerçek dünyadaki para kazanma kurallarının hepsi bu mecrada da geçerli. Ticarette 2 kural vardır, ya kendiniz üretirsiniz ya da satışa aracı olursunuz. Ben bir üretici olmadığım için aracı olmayı tercih ettim. Türkiye’de ve dünyada internet üzerinde günde milyonlarca ürün satıldığını anladığımda, bu pastadan nasıl pay alabileceğimi araştırdım ve karşıma aslında 98-2000’li yıllardan bu yana dünyada inanılmaz popüler olan fakat Türkiye’de hiçbir kaynakta rastlayamadığım bir sistem çıktı. Bu sistemin adı online satış ortaklığıydı.

Bu sistem ile tanıştıktan sonra hayatım değişti. Artık interneti sıradan bir kullanıcı gibi kullanamıyorum. Bu dünyayı her zaman bir iş ortamı olarak düşünüyorum. Para kazanmak artık benim için çok daha farklı bir alanda ilerliyor.

Para kazanmak için Sabah 8 akşam 8 bir işte çalışmanız şart değil. Para kazanmak istiyorsanız ilgili olduğunuz bir alanda herkesin bilmediği bir şeyler öğrenerek bu konuda tecrübe sahibi olmanız gerekiyor. Bugüne kadar edindiğimiz bütün tecrübeleri GooMass İnternetten Para Kazanma Kitinde anlattık. Bu sektörde edindiğim bilgiler ve tecrübeler aslında çok gizli bilgiler değil ama bunları Türkçe kaynaklarda bulamayacağınız gibi, İngilizcede dahi parça parça ve eksik olacaktır. Bu eğitim setinde sadece nasıl para kazanacağınız değil, bu sistemler için gerekli olan diğer elementler için de ayrı ayrı kitaplar yazdık. Bu sebeple GooMass İnternetten Para Kazanma Kitinin bu alanda ilk ve tek olduğunu düşünüyorum.

Cüneyt Seçkin Aykaç

GooMass Web Sitesini Buradan İnceleyebilirsiniz!
Tweet
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2011, 12:03:01 Gönderen Ortak Ticaret »
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

20 Ocak 2011, 16:34:55
Yanıtla #1
  • yarisma1453 Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Hırslı Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!
  • Publish
  • Publish
Türkiye’de bu konu hakkında elle tutulur bir kaynak olmadığı için ilk zamanlar çok zor oldu.

Yani şimdi bu google kazançlarındaki videosunu yalanlıyor mu Cüneyt bey,hani onunla kazanmıştı ya......
Tweet

20 Ocak 2011, 18:21:40
Yanıtla #2
  • remyz Çevrimdışı

• Acemi Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
  • İsim: remziyayla
  • Publish
  • Publish
cüneyt seçkin aykaç a söyleyin tek başına milleti kandıramaz musa da kazanç video sunu koysun ekrana daha inandırıcı olur tıpkı google kazançları gibi
Tweet
http://www.sitetalk.com/?sponsor=EFBNGRTHM

20 Ocak 2011, 18:22:46
Yanıtla #3
  • remyz Çevrimdışı

• Acemi Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
  • İsim: remziyayla
  • Publish
  • Publish
bunlar harbiden milleti enayi yerine koyuyorlar ya  hiç utanmadan
Tweet
http://www.sitetalk.com/?sponsor=EFBNGRTHM

20 Ocak 2011, 18:23:27
Yanıtla #4
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
  • Publish
  • Publish
remyz hayırdır nereye takıldın?
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Wealth Programlar
  • GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!