internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Wealth Programlar
  • GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git

Gönderen Konu: GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!  (Okunma sayısı 2139 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20 Ocak 2011, 18:26:16
Yanıtla #5
  • remyz Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Acemi Üye
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
  • İsim: remziyayla
Ynt: GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!
  • Publish
  • Publish
Alıntı yapılan: Ortak Ticaret - 20 Ocak 2011, 18:23:27
remyz hayırdır nereye takıldın?
NOT: Cüneyt Seçkin Aykaç Google Kazançları eğitim seti sayesinde kazandığı paraların ispatını video ile kanıtlamıştır. Dikkatle izlemeni tavsiye ederim.
google kazançları ürün sayfasında yazıyor videosu var kendi kendini yalanlıyor bence insanları kandırmaya ortak olmayalım yazıktır
Tweet
http://www.sitetalk.com/?sponsor=EFBNGRTHM

20 Ocak 2011, 20:58:29
Yanıtla #6
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
  • Publish
  • Publish
O yazıyı Musa Erdoğmuş yazmış. Cüneyt Seçkin Aykaç yazmamış. Videoyu izlerseniz. Kendisi clicbank kazançlarını anlatıyor ve Google Kazançları ile ilgili söylediği tek şey "Google Kazançları kitabı bu işe yeni başlayanlar için gerçekten güzel bir rehber." cümlesi. Dikakt ederseniz orada da ben bu işi Google kazançları kitabından öğrendim vs demiyor. Bu işi öğrenmek için güzel bir rehber olduğundan bahsetmiş. Özetle böyle bir iş var, ben bu işten para kazanıyorum, bu işi öğreten Google kazançları diye bir kitap var diyor. Videoda Cüneyt Seçkin Aykaçın kendisini yalanlayan bir ifadesi yok.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

20 Ocak 2011, 22:13:45
Yanıtla #7
  • aristo Çevrimdışı

• Azimli Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
Alıntı yapılan: Ortak Ticaret - 20 Ocak 2011, 20:58:29
O yazıyı Musa Erdoğmuş yazmış. Cüneyt Seçkin Aykaç yazmamış. Videoyu izlerseniz. Kendisi clicbank kazançlarını anlatıyor ve Google Kazançları ile ilgili söylediği tek şey "Google Kazançları kitabı bu işe yeni başlayanlar için gerçekten güzel bir rehber." cümlesi. Dikakt ederseniz orada da ben bu işi Google kazançları kitabından öğrendim vs demiyor. Bu işi öğrenmek için güzel bir rehber olduğundan bahsetmiş. Özetle böyle bir iş var, ben bu işten para kazanıyorum, bu işi öğreten Google kazançları diye bir kitap var diyor. Videoda Cüneyt Seçkin Aykaçın kendisini yalanlayan bir ifadesi yok.

Bence musa erdoğmuş cüneyt beyin'ın başarısını kendine mal etmiş. cüneyt bey'de google kazançlarının satış ortaklığını yaptığı için sesini çıkarmamış gibi. Dikkat ederseniz cüneyt beyin clickbank kazançları musa erdoğmuştan daha fazla. Hem yaptıkları satış sitesinden bu işte baya bilgili oldukları çok belli.
Tweet

20 Ocak 2011, 23:21:39
Yanıtla #8
  • yarisma1453 Çevrimdışı

• Hırslı Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
    • Profili Görüntüle
  • Publish
  • Publish
Satış ortaklarına verecekleri komisyonu da kendileri de almak için mail listesi topluyrlar elbette. ürünü alacak kişilerin mail listesini toplayacaklar. Yeterli sayıya ulaşınca ürün XTicarette çıkacak ve mail lsitesine mail gönderip anasayfadan satış yapılacak. Zaten almak isteyenler almış olacağından satış ortakları da bedava reklam yapmış olacak.

İngilizce ve almanca birilerinni Xticareten bu kadar yüksek kazanç elde edip clickbanktan bir kaç bin dolarla yetinmesi tamamen saçmalıktır. Clickbanktan aylık 50 bin dolar altına inmemeleri lazım. Şahsen dedikleri bilgilere özellikle İngilizce ve almanca dil bilgisine ben sahip olsaydım aylık 100 bin doların inmezdim.

Türkiye'de CB'den aylık 250 bin $ kazanan adam var.
Rekabet var derseniz olmaz. Rekabet var dedidğinizde kit işe yaramaz demiş olursunuz.
Kit sahiplerinin XTicaret gelirlerini nasıl elde etiklerini biliyorum.
Ya bahsettikleri dillere sahip değiller ya da CB ile pek ilgilenmek istemiyorlar ki bence yazık ediyorlar.

---
Benim anlamadığım ortak kardeş yukarıdaki yazıları sen yazmışdın goomass kiti hakkında şimdi olumlu mu düşünüyorsun bu ürün hakkında olumsuz tam anlayamadık yani sen boş şeylere yorum yapmasında o yüzden.Yani önce eleştirdin sonra iyi bir şey mi gördün yoksa fikirlerin hala geçerli mi açıklarsan seviniriz.
Tweet

20 Ocak 2011, 23:54:41
Yanıtla #9
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
  • Publish
  • Publish
Yukarıdaki eleştirileri ben yaptım doğrudur. Çünkü Xticaretten hele ki ürün çeşidi çok az iken ayda 6 bin TL ortalma kazanç elde edebilen birinin İngilzice ve Almanca biliyorsa on binden fazla ürün olan Clickbanktan aylık 5-10 bin doalrla yetinmemesi lazım. "Clickbankla ilgilenmek istemiyorlar ki bence yazık ediyorlar" derken dediğim buydu. Yabancı diliniz varsa XTicaretten aylık 6 bin TL kazandıran stratejilerle Clickbanktan aylık en az 60 bin dolar kazanılabilir. Benim tahminim CB işini doğal yollarla değilde reklamcılık yöntemiyle yapıyorlar. Doğal yöntemlerle daha yüksek başarı elde edebilirler. Bunu yapsınlar demek istiyorum.

Bu ürün piyasaya çıktığında kitap ya da eğitm seti almak isteyenlerin düşünmeden alacakları tek ürün olma yolunda aday. Sebebi daha önce de söylediğim gib geniş içeriği. Tahminimce sürekli sorulan ama kitapalrda yer almayan bir çok soruya da kitap içinde cevap verilmiş. 520 sayfanın da resimlerinden oluştuğunu sanmıyorum. Ayrıca ürünün getirdiği yenilikler de var. Bu da ürün için artı avantaj olacaktır.

Bu ürünün bir fdiğer eksiği de 520 sayfaya ulaşmışken neden CB, XT, Amaozn ile yetinildi diğer sistemelri ve örenğin yahoo, clicksor vb reklamcılık yöntemelrini de anlatabilirdi. Diğer kitapalrı beşe ona katlayan içeriğine rağmen hala eksikleri var ama yeni bşalyacakalr ve orta düzey kullanıcılar için yardımcı olacaktır.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • Wealth Programlar
  • GooMass Yazarlarından Cüneyt Seçkin Aykaç’ın Başarı Öyküsü!