internette para kazan

• Kayıt Olun
  • Yardım

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Arama
  • Takvim
  • Son Konular
  • Facebook
  • GoogleTagged
  • Giriş
  • Kayıt Olun
  • *
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • xticaret
  • Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!

« önceki sonraki »
  • Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

02 Şubat 2012, 14:47:41
  • burakka34 Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Yeni Üye
  • *
  • Liked: 0
  • Rep Puanı : -1
  • para kazan
    • Profili Görüntüle
Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!
  • Publish
  • Publish
Share Cash sayesinde yüklediğiniz dosyalardan her indirme sayesinde 10$ kazanabileceksiniz  http://adf.ly/1382188/share-cash
Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!
Tweet

02 Şubat 2012, 19:31:29
Yanıtla #1
  • Ortak Ticaret Çevrimdışı

• Trade Count: (+4)
  • Holdink Sahibi
  • *
  • Rep Puanı : 27
    • Profili Görüntüle
    • İnternetten Para Kazanma ve Tasarruf Etme Stratejileri
  • İsim: Ortak Ticaret
Ynt: Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!
  • Publish
  • Publish
1- Konu yanlış yerde.
2- Twitter mesajı gibi kısa değil açıklayıcı yazman lazım.
3- Aynı konuyu defalarca açma.
4- Üye olmakla para kazandırmıyor. Asıl mesele olan sharecash dosyalarını indirmeyi ve 1000TL kazanbilmek için 100lerce kez nasıl download edileceğini de anlatırsan bir farkın olur.
Tweet
XNETWORK Sistemi hakkında tüm sorularınız doğru şekilde cevaplanır. XProjesi açıklandı. Satışa hazır içerikle donatılmış satış ortaklığı web siteleri XDükkan Kazanç Kanıtlarını ve XNetwork ile Kazanç Fırsatı sunan ProjeX Tanıtım Seminerlerini izlemek isteyenler : 7VOL.com adresinden izleyebilir. (Tıkla - Seyret!)
www.OrtakTicaret.com Bir acayip blog! Bir yandan tasarruf ettiriyor, bir yandan para kazandırıyor! Utanmadan bir de bedava kitap dağıtıyor :P En iyisi uzak durmak!
En Ucuz Blog Kendinize ait tam kontrollü profesyonel blog sahibi olmanın en ucuz yolu ve bu blogdan para kazanma imkanı! En kaliteli ve en ucuz hosting de burada.
Kazanç Sistemi Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemi başta olmak üzere internetten para kazandıran çeşitli yöntemler ve canlı müşteri desteğinin buluştuğu ürün!
LiderForex.TK Bedava Forex Kitabı, Ücretsiz Forex Eğitimi ve 100,000$lık ücretsiz deneme hesabı!

02 Şubat 2012, 20:33:44
Yanıtla #2
  • burakka34 Çevrimdışı

• Trade Count: (0)
  • Yeni Üye
  • *
  • Rep Puanı : -1
  • para kazan
    • Profili Görüntüle
Ynt: Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!
  • Publish
  • Publish

Pekala daha açıklayıcı bir şekilde yazdım anlatıyorum.... Merhaba arkadaşalar, foruma yeni gelen bir kullanıcıyım. Size sharecash.org'un ne kadar süper bir upload sitesi olduğunu göstermek istiyorum. Bunun yanında, size para kazanmak için birkaç taktik ve sharecash.org yükleme programını vereceğim (program paylaşmak yasak mı değil mi emin değilim isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşsınlar).

Eveet, haydi başlayalım. Sharecash.org, bir upload sitesidir (rapidshare, hotfile gibi). Bu siteyi seçmemizin nedeni, download başına EN AZ 0.25$ vermesidir. Evet, yanlış duymadınız. Bu kadar vermesinin sebebi, dosya yüklemek isteyen kullanıcılara sitenin dosyayı yüklemeden önce küçük bir serüven (survey) den geçirmesi. Türkiye'de girebileceğiniz serüven, flycell serüveni. Flycell hakkında detaylı bilgiye girmeyeceğim, ama tek bilmeniz gereken şey, kodu alıp, siteye girip dosyanızı yükledikten sonra hemen bu flycell denen olayı iptal etmeniz gerekli çünkü etmeyince ileride sorun oluşturuyor (haftada 7.5tl alıyor, unutursanız yandınız). Sharecash.org, flycell gibi firmalardan çok iyi paralar kazandığı için size bu yüksek paralar veriyor. Sharecash.org daki serüvenleri de sadece premium hesabı olanlar atlayabiliyor (bir premium hesap paylaşacağım).
En az para çekme miktarı da 10$dır.
Para kazandıktan sonra çekemezseniz, çekecek para görünmez ise sakın korkmayın, para her ayın 1inde onaylanır, sizde bu parayı ayın 15inden 25ine kadar istediğiniz zaman çekebilirsiniz.
Ücretler:
Amerika, Birleşik Krallık, Kanada ve Avustralya'ya yüklenme başına 0.40$, diğer uluslar arası yüklenmelere ise EN AZ 0.25$ veriyor.
Hotfile gibi sitelerden seviyeniz en düşükteyken 1000 yüklenmeye 3$ alırken, bunda 1000 yüklenmeye EN AZ 250$ alıyorsunuz (tüm yüklenmelerin 0.25$ verdiği farz edilirse). Yüklenme başına 0.40$ gelince 1000 yüklenme 600$ a denk geliyor. İnanılmaz bir rakam değil mi?

Hesap alımı:

Referanssız üyelik için:
http://sharecash.org/register.php

Referanslı üyelik için:
http://sharecash.org/index.php?ref=1652273
Arkadaşlar hesap alımı gayet kolay, zaten görüntüler size yardım edecek:

NOT: Resimde benim referral bağlantım ile üye olmayı gösterdim, lütfen referralım olun, bu rehberi hazırlamak için epey bir zaman harcadım siz bir şey kaybetmiyorsunuz lütfen bunu göz önünde bulundurun yine de seçim sizin. Yinede hiçbir zorlama yoktur, isterseniz normal üye olun.

Adım 1:

Adım 2:

Adım 3:

Taktik:

Arkadaşlar birçoğunuzda youtube.com açılıyordur. Sharecash.org'dan para kazanmanın bir başka yolu ise youtube.com'dur. Örneğin elinizde çok aranan ama sık bulunamayan bir program var, o programı kullanırken kendinizi videoya çekin (kayıt programı linki sonda), sonra o programı sharecash.org'a yükleyin. Bir iki gün bu program hakkındaki videoların altına linkinizi koyun ve çarpıcı şeyler yazın. Videonuz 1000 izlenmeyi geçince zaten otomatikman kendisi popüler olmaya başlayacaktır.

Örneğin benim videom,

http://adf.ly/1382188/sharecash-anketleri-nasil-iptal-edilir-

Bu, Sharecash.org'dan serüvene girmeden dosya indirme programı videosudur. Ayın 3'ünde koydum videoyu, neredeyse 2 gün olacak 500 kere izlenmiş. Hergün en az 5 kişi de programı indiriyor. Alttaki pozitif yorumların çoğu indirenlerden geliyor.

KONU BAŞINDA BAHSEDİLEN ŞEYLER:

Sharecash premium account;
Arkadaşlar bu hesapla login olmaya çalışmayın, dosya indirmek istediğinizde bilgileri girin yoksa çalışmaz.

Ekran görüntüsü kayıt etme programı:

Arkadaşlar deneme sürümüdür, haberiniz olsun.

http://adf.ly/1382188/zdsetup-ekran-goruntusu-kaydedici-indir-

Sharecash.org'dan dosya indirme programı:

Bu program için bana özelden ulaşınız.
Tweet

• Arkadaşına gönder
  • Yazdır
Sayfa: [1]   Yukarı git
« önceki sonraki »
  • internette para kazan
  • Para Nasıl Kazanılır
  • xticaret
  • Aylık en az 1000 TL ve üzeri para kazanma fırsatı!!